Hanwha Robotics coboți HCR

Robotul colaborativ Hanwha Corporation / Machinery poate fi aplicat în orice industrie, de la automobile și electronice la produse alimentare și farmaceutice.

Coboți Hanwha HCR vă pot reduce eficient cheltuielile de funcționare și vă poate crește productivitatea. Hanwha Corporation / Machinery prevede un viitor în care roboții colaborativi lucrează împreună cu angajații. Robotul colaborativ ușor, sigur și flexibil Hanwha Corporation / Machinery HCR-5A aduce automatizarea liniei dvs. de producție în cel mai eficient mod.

Hanwha Corporation introduce noi soluții avansate smart factory, inclusiv Hanwha Collaborative Robot Advanced (HCR Advanced) și un pachet de soluții colaborative-robot pentru a-și continua dezvoltarea impulsului pe piața robotului colaborativ (cobot) care se așteaptă să crească rapid.

Piața mondială a cobotilor a valorat 1,2 miliarde USD anul trecut și se așteaptă să crească în medie cu 42% anual, pe măsură ce se construiesc mai multe fabrici inteligente și cererea crescândă de servicii fără contact datorită COVID-19 este de așteptat să ajungă la 7 miliarde USD până în 2026.

Ca răspuns, Hanwha Corporation dezvoltă în mod agresiv coboți avansate care combină tehnologia AI Hanwha cu capacitățile sale de mobilitate și fiind gata de a 4-a revoluție industrială.

Compania își integrează tehnologia robotică cu sistemele de automatizare logistică existente, bateriile secundare și facilitățile legate de afișare pentru a crea sinergie și a satisface nevoile diverse ale clienților din întreaga lume.

• Hanwha Corporation introduce trei noi roboți colaborativi cu performanțe semnificativ îmbunătățite și pachete de soluții noi, personalizabile, care încorporează AI și tehnologii de mobilitate

Există trei modele în seria de coboți Hanwha HCR Advanced: HCR-3A, HCR-5A și HCR-12A *. Aceste noi modele păstrează designul excelent și versatilitatea coboturilor originale HCR, oferind în același timp funcționalitate suplimentară.

Acestea includ posibilitatea de a atașa cu ușurință accesorii funcționale cheie, cum ar fi senzorii de cuplu de forță și mânerele, fără a fi nevoie să atașați cabluri suplimentare.

În plus, seria de coboți Hanwha HCR Advanced îmbunătățește siguranța la locul de muncă, sporind în același timp viteza, consistența și precizia pentru a oferi o productivitate mai bună industriilor auto, electronice, alimentare și farmaceutice și multe altele.

• Aceste produse noi abordează diversele nevoi ale clienților și consolidează colaborarea în expansiune rapidă piata roboților

Opțiuni suplimentare pe care clienții le pot alege opțional pentru a-și adapta coboturile în funcție de tipul de lucru și procesele de producție de care au nevoie.

Primul dintre acestea, Robot AI 3D Vision (RAIV), este o soluție vizuală AI pentru coboturi care poate optimiza eficiența prin folosirea camerei sale 3D și a tehnologiei de învățare profundă. Siguranța vizuală a robotului (RVS) este o altă soluție în care viteza robotului se reglează în funcție de distanța operatorului său pentru a asigura siguranța.

Hanwha Corporation oferă, de asemenea, Mobility, care combină un vehicul autonome cu laser – dintre care Hanwha este primul care se dezvoltă în Coreea – cu un robot mobil autonom (AMR) pentru a depăși limitele de greutate ale HCR Advanced și pentru a spori productivitatea.

Mobilitatea include, de asemenea, serviciul de monitorizare a robotului (RMS), care utilizează tehnologia camerei Hanwha Techwin pentru a monitoriza mediul de lucru al cobotului și alarmele sonore în caz de pericol, precum și Compensarea poziționării robotului (RPC), care face cobotii mai ușor de utilizat și mai precis în munca lor.

Kyung-Seok Ok, CEO-ul Hanwha Corporation, a declarat: „Hanwha Corporation și-a continuat cercetarea și dezvoltarea robotilor cooperanți pentru a răspunde în mod activ tendinței de automatizare a producției după cea de-a 4-a Revoluție Industrială.

Odată cu lansarea acestor noi produse, vom conduce popularizarea roboților colaborativi și ne vom consolida poziția pe piață oferind soluții totale care iau în considerare nu doar produsele, ci și nevoile și locurile de muncă ale clienților noștri. ”

În prezent, coboții Hanwha sunt promovați și vândute printr-o rețea globală cu aproximativ 40 de locații. Compania și-a introdus prima dată coboții în China, Coreea și Asia de Sud-Est și începe să câștige teren în SUA și Europa, de unde au provenit cobotii.

În Europa, cobotii Hanwha Corporation conduc de fapt piața colaborării, datorită filialelor locale, infrastructurii logistice și Centrului Tehnic Hanwha Europe – toate cu sediul în Germania – oferind un lanț de aprovizionare stabil și servicii de asistență în timp util pentru regiune.

Aplicații industriale

Robot Hanwha HCR - aplicație asamblare scaun auto
Robot Hanwha HCR – aplicație asamblare scaun auto

Linii de asamblare

Robot Hanwha HCR - Linii de asamblare

Manipulare matrițe

Robot Hanwha HCR - Manipulare matrițe

Paletizare

Robot Hanwha HCR - Paletizare

Finisare

Robot Hanwha HCR - Finisare

Ambalare

Robot Hanwha HCR - Ambalare

Alimentare mașini CNC

Robot Hanwha HCR - Alimentare mașini CNC

Inspecție control de calitate

Robot Hanwha HCR - Inspecție control de calitate

Dozare, dispensare

Robot Hanwha HCR - Dozare, dispensare

Sortare, aranjare

Robot Hanwha HCR - Sortare, aranjare

Seria Hanwha HCR