Okuma-Machining-Navi

Vibrația este destul de comună în lumea prelucrărilor CNC. Funcția Machining Navi alege viteza optimă la care mașina poate evita vibrația, economisind astfel timp și crescând productivitatea.
Okuma a inventat Machining Navi ca o funcție opțională care utilizeaza OSP-ul și senzori pentru a monitoriza vibrațiile. Dacă se detecteaza vibrații, funcția apoi fie recomandă modificări de viteză a arborelui (prelucrare Navi LG și prelucrare Navi mg) sau face ajustările de viteză (prelucrare Navi Mi) în mod automat.

Condiții optime de tăiere Chatterul este destul de comun în lumea prelucrării CNC. Navigation Machining de la Okuma alege viteza optimă la care mașina CNC poate evita vibrațiile, economisind astfel timpul operatorului și crescând productivitatea. Prelucrarea Navi utilizează controlul OSP și senzorii pentru a monitoriza vibrațiile. Când este detectată o vibrație, funcția recomandă fie modificări ale vitezei arborelui, fie efectuează automat reglajele de viteză ale arborelui principal. Funcția este disponibilă atât pentru strunguri, cât și pentru aplicații pe centre de prelucrare.

Tehnologiile Inteligente Okuma

Resurse Linkuri